StressAnalyse

Stressanalysen er målrettet dig, der:

- har få eller mange stress symptomer
- ofte har stress symptomer
- er under et stort pres
- føler, du kan klare opgaverne, men andre synes, du virker stresset
- gerne vil forebygge stress

Vores stresstolerance er individuelt betinget af vores livserfaring, gener, følsomhed, evner og personlighedstræk. Første skridt på vejen ud af stress er derfor: Indsigt

Jeg hjælper mine klienter med at finde de underliggende årsager til deres stresssymptomer og laver personlige handlingsplaner med konkrete indsatsområder for, hvordan de hurtigt genopretter indre styrke og en sund stressbalance.

Stressanalysen omfatter bla. en dybdegående og forskningsbaseret stresstest, der måler de faktorer, forskningen viser, har betydning for udvikling af langvarig stress og stressrelaterede sundhedsproblemer. Stress er et symptom på en underliggende årsag og er ikke en sygdom. Da forskellige sygdomme kan forveksles med stress, er det særdeles vigtigt, du finder årsagen til dine symptomer, inden du går igang med behandling.

StressAnalyse I
Indhold:

  • Stresstest
  • Rådgivningssamtale (2 timer)
  • Vejledning om professionel stressbehandling (coaching, terapi mv.)
  • Handlingsplan med opfølgning

StressAnalyse II (med personlighedsprofil)
Indhold:

  • StressAnalyse I + Facet5 Personlighedsprofil
    Facet5 bygger på "Big Five-teorien" og er ikke en Jung-baseret persontype-test. Du får en fuld rapport med dine unikke personlighedstræk og hvordan andre opfatter dig; Din følsomhed og stresstolerance; Din nærmeste referencegruppe; Dine kernekompetencer, kommunikation, teambidrag, ledelse og beslutningstagning; En ledelsesguide; Dine arbejdspræferencer og indre motivationsområder.

Ring og bestil en stressanalyse eller få en uforpligtende samtale eller konsultation:

Tlf. 28741564

Du kan også udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker at blive kontaktet eller få tilsendt en stressfolder (klik her >>)

Priser:
Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personlig konsultation (max 45 min.): 800 kr.
StressAnalyse I: 3.450 kr.
StressAnalyse II: 7.950 kr.

Priser er ekskl. moms
Gældende indtil 31.12.2016

 

 

Ultimate Web